2023-ban 4 250 000 Ft támogatásban részesült Alapítványunk az MVM Zrt. jóvoltából, amelyet a szívbeteg gyermekeknek rendezett Mikulás ünnepség megvalósítására, valamint speciális eszközök beszerzésére fordítottunk.

2023-ban 4 250 000 Ft támogatásban részesült Alapítványunk az MVM Zrt. jóvoltából, amelyet a szívbeteg gyermekeknek rendezett Mikulás ünnepség megvalósítására, valamint speciális eszközök beszerzésére fordítottunk.

A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítvány tavaly decemberben egy szívhez szóló Mikulás ünnepséget szervezett a budapesti Madách Színházban. Az eseményre 2023. december 10-én került sor, ahol a GOKVI Gyermekszív Központban kezelt és gondozott szívbeteg gyermekeket és kísérőiket láttuk vendégül. Az ünnepség során vendégeink egy zártkörű előadás keretében láthatták Lázár Ervin Négyszögletű Kerek Erdő című mesejátékát. Az esemény célja az volt, hogy örömet hozzon a szívbeteg gyermekek életébe, és egy kis varázslatot csempésszen a mindennapjaikba, erősítse a sorstársközösségben rejlő, egymást támogató attitűdöt, platformot adva a találkozásra, a kapcsolatok építésére, a barátságok elmélyítésére.

Ez az ünnepség nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek és a gondozóknak is felejthetetlen élményt nyújtott, és lehetőséget adott az „együtt ünneplésre”, a kikapcsolódásra a mindennapi nehézségek közepette.

A támogatás felhasználásának keretében továbbá speciális eszközként infúziós pumpa beszerzésének részfinanszírozása valósult meg.