Az Országos Kardiovaszkuláris Intézet Gyermekszív Központját Európában is a jelentős gyermekkardiológiai centrumok között tartják számon, ahol magas színvonalú gyógyító munka folyik. Ahhoz, hogy hatékonyan végezhessük a munkánkat, az orvostechnikai berendezések, műszerek folyamatos karbantartása és cseréje szükséges.

Alapítványunk fő célkitűzéseként számos olyan orvosi eszköz beszerzéséhez tudott anyagi hátteret biztosítani az elmúlt 30 évben, amely segített abban, hogy a GOKVI Gyermekszív Központ mára európai színvonalú, évente sok száz gyermeknek gyógyulást adó kórházzá válhasson.

Kérjük támogassa adója 1%-val „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítványt, és ezáltal a veleszületett szívbeteg gyermekek gyógyulását!

“A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány
Adószám: 19661964-1-43

Hogyan rendelkezhet az személyi jövedelemadója 1%-áról?

Az összevont adóalap után befizetett, kedvezmények, nyugdíj-előtakarékossági és az önkéntes kölcsönös pénztári egyéni számlára Ön által átutalni rendelt összeg levonása után fennmaradó adó  1%-át legkésőbb 2023. május 20-ig felajánlhatja Alapítványunk számára.. Erről a adóbevallássával együtt, vagy attól elkülönülten is nyilatkozhat: Elektronikus formában:

ügyfélkapun keresztül az e-SZJA weboldalán, az 1+1 %-os rendelkező nyilatkozat kitöltésével az alábbi linken:https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login. A keresőfunkció segítségével egyszerűen ki tudja választani Alapítványunkat, A Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt

2023. januárjától a NAV honlapján (https://nav.gov.hu/) tájékozódhat arról, hogy Alapítványunk milyen mértékben részesült a felajánlott 1%-os összegekből.

Kérjük rendelkezzen adója 1%-val és támogassa „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítványt, , amely 30 éve segíti a veleszületett szívbeteg gyermekek gyógyulását! Köszönjük!

Hogy öröm legyen minden szívdobbanás!