Újabb adományt kaptunk a Kosdi Önkéntesektől!

Ádám egyike annak a sok száz gyermeknek, akit súlyos szívbetegséggel operáltak a Gyermekszív Központban. A 4,5 éves kisfiú szülei azóta is segítik a szívbeteg gyermekek gyógyítását. Ádám édesanyja, Zombori Zsuzsa az Önkéntes Településfejlesztő Közösség egyesület alapítója és elnöke, aki az utóbbi években számos önkéntes kezdeményezést indított el, többek között a „Fogjuk meg a farsang farkát!” nevet viselő közösségi ebédet. A lassan hagyománnyá váló jótékonysági mulatságra idén is sokan ellátogattak, és a rendezvény teljes bevételét – 270.000 Ft-ot – „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány javára ajánlották fel a szervezők. 

A jelképes átadásra Alapítványunk székhelyén, 2017. március 09-én került sor, az adomány összegét tartalmazó táblát Dr. Sápi Erzsébet főorvos, a Kuratórium elnöke vette át a Kosdi Önkéntesektől, akiket Ádám és testvére, Máté is elkísért.

A kosdi segítőktől Alapítványunk egy finom tortát is kapott, amit nagy örömmel fogyasztottunk el.
Ezúton köszönjük mindenkinek, aki részt vett a 2017. február 16-i kosdi mulatságon, és támogatásával hozzájárult a szívbeteg gyermekek gyógyításához!