Mikulás ünnepség a Fővárosi Nagycirkuszban

Fantasztikus hangulatban telt az idei Mikulás-Karácsonyi ünnepség, amelyet idén rendhagyó módon a Fővárosi Nagycirkuszban tartottunk, 2018. december 08-án.

Elsőként a kuratórium elnöke, Dr. Sápi Erzsébet, egyúttal a Gyermekszív Központ főorvosa köszöntötte a résztvevőket. Érkezést követően a gyermekek átvehették a popcornt és üdítőket tartalmazó büfécsomagot, ami Alapítványunk meglepetés ajándéka volt.

Az ünnepélyes megnyitó után következett a Szikramanók – Karácsonyi kaland a cirkuszban című előadást, amit mintegy nyolcszáz vendégünk tekintett meg. A produkció nemcsak a karácsony igazi értékeire hívta fel a figyelmet, hanem arra is, hogy milyen fontos az életben a szeretet, az egymásra figyelés, a törődés. A manézsban artisták, zsonglőrök, táncosok szórakoztatták a gyermekeket, ezenkívül kutyák és tigrisek is láthatóak voltak a porondon.
Az előadás végén a piros ruhás, fehér szakállas Mikulás fogadta a gyermekeket, aki örömmel vették át tőle a hatalmas szív alakú lufikat.

Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy idén is egy fantasztikus hangulatú délutánnal tudtunk örömöt szerezni a szívbeteg gyermekeknek, családtagjaiknak, valamint a Országos Kardiológiai Intézetben dolgozóknak és gyermekeinek. Ezúton szeretnénk megköszönni a szervezésben és lebonyolításban résztvevők munkáját!

Az előadásról készült képek a Fővárosi Nagycirkusz tulajdonát képezik, felhasználásuk engedélyhez kötött.