VI. Érdi Szilveszteri Futás – A szívbeteg gyermekekért

Az érdi civil 20-30 Egyesület hatodik éve szervezi meg szilveszterkor jótékonysági futását, mellyel idén újra, immár harmadik alkalommal a szívbeteg gyermekek gyógyítását támogatják.

Ez a különleges sportesemény iIdén is remek hangulatban zajlott. A Nyitrai Tamás Sportcsarnokban 502 résztvevő készülődött a kijelölt rajtnál, hogy lefussa a választott távot. A GOKI Gyermekszív Központból is érkeztek kollégák a rendezvényre. Dr. Prodán Zsolt, gyermekszívsebész főorvos, kuratóriumi  tag, a Gyermekszív Központ stratégiai igazgatója képviselte alapítványunkat. Dr. Simon Judit aneszteziológus adjunktus és Dr. Cao Chun szívsebész szakorvos-jelölt együtt futottak a jó cél érdekében, Dr. Mihályi Sándor szívsebész főorvos pedig kerékpárral kísérte őket. A jótékonysági futóverseny végén a nevezési díjakból származó bevétel teljes összege – összesen 730.050 Ft – került átadásra „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány részére.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik a futóversenyen részvételükkel és nagylelkű támogatásukkal segítették Alapítványunk munkáját, ezáltal hozzájárultak a szívbeteg gyermekek gyógyításához.