Újabb adomány a Kosdi Önkéntesektől

A képen látható kisfiút újszülött korában operálták a GOKI Gyermekszív Központban. Ádám a sikeres műtéteknek köszönhetően lehetőséget kapott arra, hogy egészséges társaihoz hasonló életet élhessen. Édesanyja, Zombori Zsuzsa úgy döntött, hogy hálája jeléül adományt gyűjt a szívbeteg gyermekeknek. Az Önkéntes Településfejlesztő Közösség alapítójaként és elnökeként négy évvel ezelőtt indított útjára egy jótékonysági közösségi programot, ami mára hagyománnyá vált.
A „Fogjuk meg a farsang farkát!” elnevezésű ebéden idén is sokan vettek részt és a rendezvény teljes bevételét – 300.000 Ft-ot – „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány javára ajánlották fel a szervezők.

Alapítványunk székhelyén, a Gyermekszív Központban Dr. Sápi Erzsébet kuratóriumi elnök és Dr. Székely Edgár kuratóriumi titkár vette át az adományösszeget a kosdi önkéntesektől, Ádámmal együtt. Ezúton köszönjük mindenkinek, aki részt vett az idei farsangi mulatságon, és támogatásával hozzájárult a szívbeteg gyermekek gyógyításához!