Újabb nagy értékű műszereket vásároltunk az Önök adományaiból!

Ebben a kialakult nehéz helyzetben egy jó hírrel szeretnénk szolgálni.

Az Önök 2019. évi szja 1%-os felajánlásainak köszönhetően sikerült olyan létfontosságú felszereléseket vásárolnunk, melyek jelentősen hozzájárulnak a szívbeteg gyermekek magas színvonalú ellátásához. Egyrészt két teljesen felszerelt, speciális intenzíves ágy került beszerzésre 7,5 millió forint értékben, amelyek lehetővé teszik a betegek biztonságos ágyban fekvését akár napokon keresztül, a felfekvés veszélyének minimalizálásával. Ezek az ágyak megfelelnek a legmodernebb standardoknak.

Másrészt egy speciális újszülöttkori EEG monitor 9 millió forint értékben, amely alkalmas az agyi tevékenység megfigyelésére a szívműtét utáni nehéz periódusban. Ennek az eszközzel  a segítségével védeni tudjuk a gyermek agyi működését a hosszú távú károsodástól.

Magyarországon évente mintegy 800-1000 szívbeteg gyermek születik, és többségüknél újszülött, illetve csecsemőkorban kerül sor életmentő beavatkozásra. Gyógyulási esélyeik nagymértékben függnek a korai felismeréstől és a kombinált kezelésektől, ám mindehhez a műszerpark folyamatos korszerűsítése, cseréje is szükséges.

Kérjük,  továbbra is

támogassa „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítványt, mellyel hozzájárulhat a veleszületett szívbeteg gyermekek kórházi gyógyításának sikeréhez. Köszönjük!
Adószámunk: 19661964-1-43