Kosdi Önkéntesek Adománya 

A képen látható kisfiút újszülött korban operálták a GOKI Gyermekszív Központban, amit néhány év múlva újabb beavatkozás követett. Ádám a sikeres műtéteknek köszönhetően lehetőséget kapott arra, hogy egészséges társaihoz hasonló életet élhessen. Édesanyja, Zombori Zsuzsa úgy döntött, hogy hálája jeléül adományt gyűjt a szívbeteg gyermekeknek. Az Önkéntes Településfejlesztő Közösség alapítójaként és elnökeként három évvel ezelőtt indított útjára egy jótékonysági közösségi programot, ami mára hagyománnyá vált. 
A „Fogjuk meg a farsang farkát!” elnevezésű ebéden idén is sokan vettek részt és a rendezvény teljes bevételét – 400.000 Ft-ot – „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány javára ajánlották fel a szervezők. Az eseményen Vincze Beatrix, a Gyermekszív Központ vezető főnővére képviselte alapítványunkat.

Alapítványunk székhelyén, a Gyermekszív Központban Dr. Sápi Erzsébet kuratóriumi elnök vette át az adományösszeget a kosdi önkéntesektől. Ádám és testvére, Máté is jelen volt az átadáson. Ezúton köszönjük mindenkinek, aki részt vett az idei farsangi mulatságon, és támogatásával hozzájárult a szívbeteg gyermekek gyógyításához!